Falš Art

Kreirajmo našu umjetničku scenu zajedno

Slikaš, kipariš, crtaš, modeliraš, fotografiraš, ili nešto drugo? Mi smo tu da pomognemo da tvoji radovi budu viđeni. “Falš Art” je dio velikog projekta koji je iniciran u želji da se umjetnicima svih vrsta omogući vidljivost, neovisno od svih velikih institucija koje su većinom orijentirane na prihod i koje su danas postavljene za arbitare ukusa. Pridruži nam se i kreirajmo našu umjetničku scenu zajedno.

Minimalni uvjeti za sudjelovanje

Odredili smo par općih smjernica da Vam olakšamo:

Molimo Vas da fotografija koju nam šaljete bude obrezana ili na bijeloj ili crnoj podlozi. Pri fotografiranju pripazite da napravite jasne fotografije i da nisu nastale iz kosine u odnosu na rad (ukoliko se radi o dvodimenzionalnom djelu). Ukoliko šaljete fotografiju trodimenzionalnog djela možete ukljućiti više njih napravljenih iz više kuteva, a ako se radi o videozapisu pripazite da kvaliteta bude čim bolja. Otvoreni smo prema svim vrstama umjetnosti i svim umjetnicima, bez obzira iz kojega mjesta dolaze. U nastavku se nalazi obrazac za koji Vas molimo da ispunite i pošaljete uz fotografije svojih radova.

Nadamo se da smo Vam pomogli ovim smjernicama koje služe tome da bi čim kvalitetnije mogli prezentirati Vaše radove.

Svoje radove nam možete slati na sljedeću adresu: falsart.info@gmail.com


SVRSTAVANJE NESVRSTANIH

Prva virtualna izložba Radija Falš

Ova izložba sadržavala je 33 djela različitih umjetnika. Cilj ove prve izložbe bio je dati priliku za izlaganje neafirmiranim umjetnicima i na taj način upoznati širu publiku sa njihovim radovima, a sve pod geslom “KREIRAJMO NAŠU UMJETNIČKU SCENU ZAJEDNO!”. Čast nam je bilo predstaviti ove umjetnike i njihove fantastične radove koji spletom okolnosti nisu za to prije imali priliku. Obzirom na cilj ove prve virtualne izložbe, radovi nisu bili poredani po nekoj određenoj temi ili motivu, već je naglasak bio na osnovnom presjeku stvaralaštva zastupljenih autora. Stoga je zbog te iste ideje proizašao i naslov ove izložbe: „SVRSTAVANJE NESVRSTANIH“.